Obital

Øjenstyring giver frihed

Øjenstyring giver frihed

Ydelse

Brugertest, forretningsudvikling, forankring

Område

Bevægehandicap

Øjnene styrer hjemmet

Mennesker med bevægehandicap har ofte store udfordringer med fx at lukke døre, tænde for lamper, musikken eller andre ting i hjemmet. Små elementer i hverdagen, som de fleste tager for givet.

Obital imødekommer disse udfordringer med app’en Enable. Ved hjælp af øjenstyringsteknologi får mennesker med bevægehandicap mulighed for netop at styre lys og andet i hjemmet. Teknologien giver brugeren frihed og uafhængighed i en grad, som brugerne ikke tidligere har haft.

Brugerne er afsættet for Enable

I forbindelse med udvikling af en forretningsmodel og undersøgelse af markedets behov for Enable har Social Digital hjulpet Obital med at identificere brugergrupper og behov i workshops og brugerinterview.

Projektet gennemføres ved at inkludere slutbrugere med bevægehandicap som repræsentanter fremtiden kunder, for at sikre brugerindsigter, der omsættes til forbedringer af Enable, så det rammer plet i behovene hos brugerne.

En solid forretningsmodel med fremtidens kunder

Målet med Social Digitals arbejde for Obital er at afdække en række kritiske spørgsmål og hypoteser om forretningsmodellen for Enable.

På baggrund af brugerindsigter og markedsbehov bidrager vi med konkrete forslag til relevante brugersegmenter og skaleringspotentiale til andre segmenter. Vi designer sammen brugerrejser og kvalificerer forretningsmodellen.