Digital udvikling

Med brugeren i centrum

Nogle gange kræver det pen & post-its, andre gang LEGO-klodser eller modellervoks. Uanset udfordringen kan I trygt sætte os i spidsen for den innovative, digitale udvikling af jeres løsninger.

Find udfordringen

I Social Digital gør vi en dyd ud af at finde ind til kernen af brugernes behov. Indsigterne bliver omsat til de vigtigste udfordringer for jer at løse.

At finde den rigtige udfordring at løse har stor værdi og kan spare din virksomhed for mange ressourcer og mislykkede projekter.

Husk brugeren

Reelle problemer, der er værd at løse, er i fokus hos Social Digital. En social, digital løsning skal først og fremmest løse et konkret problem hos brugerne. En løsning skal adressere et reelt behov. Vi kalder det brugerværdi. Derfor er vi for eksempel inspireret af Google Sprint, Value Proposition Design og andre metoder inden for Design Thinking og human-centered design. Vi undersøger systematisk brugernes udfordringer, ønsker og behov. Og vi visualiserer i papir og tidligere prototyper, hvad en digital løsning skal kunne i hænderne på brugerne.

Brug involvering

I Social Digital involverer vi brugerne med inkluderende kommunikation og workshops, hvor vi tager de rette hensyn til de forudsætninger, brugerne har for at kunne deltage i co-design og brugertest. Vi går til opgaven med en stor portion empati, metodefaglighed og forhåndsviden om feltet. Det er faktisk noget af det, vores kunder siger, vi er særligt dygtige til.