Kursus og undervisning

Vi gør dig klogere!

Man kan ikke være lige klog på alt i verden. Det er vi heller ikke. Men vi ved rigtig meget om socialområdet, digitale løsninger, sociale forretningsmodeller og designprocesser - og det vil vi gerne give videre til dig!

Tid til et smut på skolebænken?

Måske er det noget for dig og din organisation at blive videredannet og få løftet dine kompetencer i brug og implementering af tilgængelige digitale løsninger?

Ring til vores designchef Anders Justian på telefon 22 48 29 97 og få en uforpligtende snak om, hvilken læring du og din organisation har brug for.

Vores kompetencer

Vi tilbyder kompetenceløft med værktøjer og viden om brugerinddragelse, digital projektledelse, forankring og sociale forretningsmodeller. I Social Digital har vi erfaringer med udvikle og forankre de muligheder, som digitale løsninger giver mennesker med unikke behov og anderledes forudsætninger.

Vi er specialiserede i krydsfeltet mellem den digitale verden og praksis på det brede socialområde. Og vi kan klæde jer fagligt på til at lede, forankre og skalere de gode sociale og digitale projekter sammen brugere, fagprofessionelle og organisation.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder både brede kurser og skræddersyede læringsforløb om social og digital innovation og forankring af ny digital viden og praksis. Har I et specifikt behov, så designer vi sammen dét forløb, I har brug for.

Digital tilgængelighed

Vi har specialiseret os i at designe digitale løsninger som er tilgængelige ift. forskellige handicap. Vi tilbyder kurser i at skabe tilgængeligt digitalt design og gode brugeroplevelser for jeres brugere. Vi har udviklet konkrete værktøjer til at skabe endnu bedre brugeroplevelser (UX) med jeres løsninger. Hent vores designguide og se noget af det, som vi arbejder med på disse kurser.

Download vores designguide