Social Design Sprint

Fra problem og social idé til prototype og brugertest

Vil du løse sociale problemer og teste nye, digitale idéer på kun fem dage?

Design løsning med brugerfokus

Et design sprint er en 5-dages proces, hvor vi hjælper din organisation med at udvikle idéer og finde digitale løsninger på et socialt problem hos mennesker, der socialt udsatte eller har handicap. I får afklaret mål og opnår hurtigt nøgleindsigter til at prioritere de problemer, vi sammen designer prototyper på. Processen sætter jeres brugere i fokus, giver styrket innovationskraft og skaber en fælles vision for jeres løsning.

Sprint - og spar tid og ressourcer

Social design sprint er oplagt for NGO’er, offentlige aktører og virksomheder – små såvel som store organisationer – der hurtigt vil skabe social forandring med digitale løsninger. I får viden og brugerdata fra en realistisk prototype, som vi bygger og tester med relevante brugere. Samarbejdet i et sprint giver jer klare resultater komprimeret i en uge – i stedet for måneders arbejde til lancering af løsning og indhentning af viden om dens værdi.

I får tre leverancer med stor værdi

  • Klar problemforståelse: Hvordan kan problemet omsættes til klare behov hos brugerne?
  • Koncept: Hvilke idéer og løsninger kan reelt løse slutbrugernes problem?
  • Klikbar prototype: Hvordan virker den digitale prototype – hvad kan vi lære af brugertest?

Med sprint får I “superkræfter” til at spole frem i tid og se jeres løsning og brugernes feedback, før I investerer dyrt i innovation.

Skab bedre løsninger, projekter og skalering

Med social design sprint kan I skærpe et digitalt projekt, optimere en eksisterende løsning eller designe et praksisnært implementeringsforløb. Med sprintet bevæger vi os på 5 spændende og intensive dage fra behov og idéer til prototype og brugertest, som kan spare jeres organisation for utallige timers diskussion og penge.

Er I nysgerrige på, hvad jeres organisation kan få ud af at sprinte med os? Kontakt os for at høre mere: Kasper Nizam, kn@socialdigital.dk

Læs mere om Social Design Sprint