Springbræt

Solid forankring af digital koncept

Vil du udvikle et skarpt digitalt koncept, der skaber
sociale forbedringer?

Vi gør dit forarbejde

Springbræt er et forstudie til IT-projekter. Det er et forløb, der resulterer i et skarpt og gennemtestet forslag til et digitalt koncept, en forankringsstrategi og road map for, hvordan jeres kommende digitale løsning skal udvikles og sidenhen driftes.

Det produkt, der kommer ud af Springbræt, kan I bruge til at kvalificere jeres søgning af funding til udfoldelse af IT-projektet eller til at indhente tilbud på udvikling af løsningen.

Brugervalideret behov

Det første vi gør i et Springbræt er at blive sikre på om det, I tror, problemet er, virkelig også er et problem for brugerne. Måske ser jeres brugere anderledes på det? Det er afgørende at finde det rette problem, før I udvikler en dyr løsning.

Vi inddrager brugere fra start til slut. Og hjælper jer til at skærpe forståelsen for deres problemstillinger og behov, så vi kan samskabe løsninger, der rammer plet.

Social forretningsmodel

Sociale, digitale løsninger risikerer at “sande til” få år efter lancering. Ofte fordi projektmidlerne er sluppet op, og der ikke er løbende indtægter til den nødvendige videreudvikling og drift.

Vi sørger for at tænke social forretning, drift og skalering fra dag et i et Springbræt-forløb, så I kan bygge en løsning på et bæredygtigt fundament.

Digitalt koncept testet I market

Selvom vi ved rigtig meget om det sociale område, og I er eksperter på jeres specifikke område, så skal de digitale koncepter, vi udvikler sammen, testes. Data frem for mavefornemmelser.

I et Springbræt-forløb designer vi de digitale koncepter i prototyper og tager dem med ud i virkeligheden. Her tryktester vi vores fælles hypoteser om brugerværdi med brugere og videnspersoner, så vi sikrer høj kvalitet i det endelige digitale koncept.

Læs mere om Springbræt